Do you go to the dungeon?

Next campaign

Sandra said on 2019-05-06, 11:16

Bladen Faller test-omgången var ju en total flopp!

jag har ju utlovat en ravnica kampanj vilket kanske var lite förhastat urhasplat men min idé är att köra den en tidsbegränsat

tolv veckor, tio levels. man får en level i veckan utom att level fem ska räcka i två veckor och level tio i två veckor.

vi måste spela minst en gång för att en vecka ska "räknas" men det går bra att spela flera.

en ordentlig session zero där vi gör upp karaktärer, relationskarta, guildet osv och sen ger DM (dvs mig) ordentligt med chans att preppa mellan vecka 0 och vecka 1.

sen när den kampanjen är klar blir det dags för en trejde al-Qadim kampanj!!! kan porta andra äventyr till aQ med hjälp av en rejäl namnlista. kanske blir det aQ (med omnejd, Zakhara ligger ju i Forgotten Realms) resten av livet (man kan ju alltid hoppas, det är ju min dröm att starta en superkampanj som är never ending, bara nya och nya och nya äventyr) eller så tar vi en break för lite talislanta eller spelljammer eller dark sun eller nåt.

San said on 2019-05-06, 11:19

Rav kampanjen kommer vara en ordentlig Hillfolk kampanj! Såpopera style!

Mikael E said on 2019-05-06, 12:27

Total flopp?? Var bara att vi köra för mycket push your luck för att det skulle vara bra. En golem borde varit nog av en varningsklocka för att se att det är något konstig på gång. Men det var ju en one off för att testa hur världen var, och den påminner lite om KotB start.